Izdvojeno

COLMAR KUPACI m
47.00€ 37.60€
UŠTEDITE 20%
COLMAR KUPACI m
39.00€ 31.20€
UŠTEDITE 20%
COLMAR ŠORTS
66.00€ 52.80€
UŠTEDITE 20%
COLMAR ŠORTS
62.00€ 49.60€
UŠTEDITE 20%
COLMAR KUPACI m
39.00€ 31.20€
UŠTEDITE 20%

Politika privatnosti

Prije korišćenja ove Web stranice pažljivo pročitajte propise politike privatnosti.

Cakan Sport (DOO Padrino Mont) veoma ozbiljno shvata privatnost korisnika ove Web stranice i zaštitu Vaših ličnih podataka. Cilj Cakan Sport -a je da, ako Cakan Sport raspolaže ili obrađuje Vaše lične podatke, u svakom trenutku budete sigurni da se Vaša privatnost poštuje i da se prema Vašim ličnim podacima odnosi sa naročitom pažnjom.

Svrha ove izjave je postavljanje načela koja određuju način na koji Cakan Sport raspolaže Vašim ličnim podacima. Pristupanjem našoj Web stranici pristajete na sljedeće uslove. Ukoliko se ne slažete sa navedenim uslovima, nemojte da koristite ovu Web stranicu.

Cakan Sport će se ponašati u skladu sa svim propisima o zaštiti podataka koji se primenjuju u Crnoj Gori, a tiču se načina sakupljanja i korišćenja ličnih podataka.

Cakan Sport sakuplja lične podatke kao što su ime, prezime, e-mail adresa i telefon, kao i sve ostale informacije koje korisnici Web stranice dobrovoljno daju. Lični podaci koje unesete biće korišćeni za svrhe pružanja informacija i usluga koje tražite i da bismo uspješno obradili Vašu narudžbinu. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavijestimo o trenutnom statusu narudžbine. U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima - korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Cakan Sport-a odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

Cakan Sport ne preuzima odgovornost za politiku privatnosti niti za sadržaj spoljašnjih Web stranica povezanih sa ovom Web stranicom.

Cakan Sport zadržava pravo izmjene ovih uslova politike privatnosti, a sve promjene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obavještenja svim registrovanim korisnicima.