Izdvojeno

COLMAR KUPACI m
47.00€ 37.60€
UŠTEDITE 20%
COLMAR ŠORTS
62.00€ 49.60€
UŠTEDITE 20%
COLMAR ŠORTS
66.00€ 52.80€
UŠTEDITE 20%
COLMAR ŠORTS
62.00€ 49.60€
UŠTEDITE 20%
COLMAR ŠORTS
64.00€ 51.20€
UŠTEDITE 20%

O nama

Cakan SportDOO PADRINO MONT, među vjernim kupcima i poslovnim saradnicima, poznatije kao CAKAN SPORT, osnovano je 22. avgusta 1997. godine, kao društvo sa ograničenom odgovornošću i privrednom djelatnošću prodaje sportske robe i opreme. Osnovao ga je Radomir Novaković-Cakan, angažujući u firmi i prve zaposlene, među kojima su Radomir i Ana Novaković, Hodžić Suan i Danijela, kao i Danijela Roćenović, koji su zapravo i postavili temelje Cakan Sporta i na čijem je radnom, vizionarskom i profesionalnom angažovanju izrasla snažna građevina danas prepoznatljivog sportskog brenda.

Prva radnja sportske opreme nalazila se u ulici Jovana Tomaševića u Baru i kvalitetom ponude, te profesionalnošću prodajnih usluga, odmah je skrenula pažnju sugrađana, ali i onih koji su u Bar svraćali kao gosti ili baš namjenski-kao kupci.

Adidas, Nike, Reebok, Rider, Colmar - brendovi su koje je CAKAN SPORT,  među prvima u Crnoj Gori, ponudio u širokom spektru modela različitog dizajna, oblika i materijala, prilagodljivog ukusima kupaca različitog sportskog ili klasičnog stila, što je i ostala prodajna i poslovna intencija.

Danas, 16 godina kasnije, PADRINO MONT, poznatiji i prihvaćen kao  CAKAN SPORT, snažnim značenjem potvrđene uspješnosti i visoke kotiranosti na komercijalnom tržištu, te neospornim kvalitetom ponuđenih roba i usluge, stoji ravnopravno uz brendove koji se nalaze u njegovom širokom prodajnom asortimanu. Na  adresi  nekadašnje prodajne radnje u ulici Jovana Tomaševića, nalaze se poslovne kancelarije Cakan Sporta, a PADRINO MONT, osim u Baru, ima radnje u Budvi, Kotoru, Igalu, Podgorici, Bijelom Polju i Beranama.

U svim ovim gradovima, prepoznat je kao mjesto dobre  trgovine i dobrih sportskih i ljudskih susreta kao i brend podrške aktivnostima sportskih radnika i poslenika, individualaca ili kolektivnog sporta. Cakan Sport je do sada opremio i podržao  fudbalske klubove FK MORNAR iz BARA i FK BERANE, FK SLOGA Stari Bar, FK LIBERO, FK OBILIĆ IGALO, FK HAJDUK BAR, OKK ANTIVARI, KARATE KLUB BAR, KICK BOX KLUB BUDVA, ŽRK SUTOMORE, Sponzor reprezentacije Crne Gore u kick box-u, veslače JK MORNAR iz Bara, te mnoge druge, čijim je uspjehom pokazao i dokazao sportsku pronicljivost i viziju, te učestvujući u podršci i promociji, istovremeno i  utemeljio  neke sportove u Crnoj Gori.

Osim sportske, PADRINO MONT  podržava sve značajnije kulturne aktivnosti, kako u gradu pod Rumijom, tako i u drugim gradovima u Crnoj Gori. Ipak, najprepoznatljiviji je, upravo po lojalnosti, podršci i pomoći razvoju i pozicioniranju grada Bara kao trgovinskog i turističkog centra sa pretenciozno visokom kotiranošću.

PADRINO MONT je za 16 godina angažovao oko 500 radnika, što ga u ekonomskom i pravnom smislu čini i valorizovanim srednjim do velikim preduzećem  te  obezbjeđuje značajan dohodak u privrednom državnom sistemu.

Za uspjeh firme zaslužni su mnogi ljudi, među kojima  su i oni koji u CAKAN SPORTU rade od samog osnivanja ili dugi niz godina: Olivera Popović, Dragica Tomić, Marija Stojović, Samir Muslić, Djuro Milović, Slavko Rosić, Sanja Ognjanović, Nataša Roganović, Sanja Kujundžić, Saša Brajović, Radovan Furundžić, Tanja Šebek, Violeta Čujović, Mihailo Šćepanović, Nada Kastratović, Valentina Jokić, Ivana Đurović, Valentina Kalađurđević, Radovan Ogurlić, Aleksandra Velimirović, Vinka Rašković, Marijana Prelević, Svetlana Samardžić, kao i mnogi drugi sadašnji, ali i bivši zaposleni, koje su tokovi radnih i životnih angažovanja odveli na različlite prostorne i profesionalne strane i među kojima CAKAN SPORT danas ima dobre poznanike, prijatelje i kumove.

Nagrada za radnikePoslovna politika CAKAN SPORTA počiva na besprijekornoj profesionalnosti i visokostručnom kadru, ravnopravnom i humanističkom odnosu poslodavca i radnika, te  širokom osmijehu i prirodnoj ljubaznosti svih zaposlenih. Direktor, Radomir Novaković Cakan, vlasnik „Padrino Monta", je nagradio vjernost firmi i profesionalizam u radu Suana Hodžića, Samira Muslića, Danijele Roćenović i Danijele Hodžić Novaković sa skupocjenim poklonima za praznik Nove 2013 godine: dva „golfa šestice" i dva  automobila „folksvagen polo".

Ta radna i pozitivna atmosfera vrlo je privlačna i motivišuća, kako za angažovane u CAKAN SPORTU, tako i za mušterije koje se brojčano uvećavaju iz dana u dan i čije je zadovoljstvo kupovine i nošenja kupljene robe najveća potvrda i nagrada za zaposlene.

Svoje vijerne kupce, CAKAN SPORT često nagrađuje sniženjima i kupovinom po povlaštenim uslovima. Jedna od privilegija je, upravo, i dizajn sajta koji je pred Vama.

Dobro nam došli i hvala na povjerenju!                                                                  

Vaš  CAKAN SPORT

 

Maloprodajni objekti:

BAR1 - Ulica Vladimira Rolovića

BAR - Popovići bb (kod nadvožnjaka)

BUDVA - TQ PLAZA, Shoping mol

KOTOR - Stari grad

BIJELO POLJE

PODGORICA

IGALO

PLJEVLJA

TIVAT

 

Zahvaljujemo se svima onima koji su radili kod nas, a oni će se prepoznati...

S’poštovanjem, Direktor

 

Ž/R: 520-377130-93 HB (Hipotekarna Banka)

PIB: 02262622

PDV: 80/31-00073-5